Tantra

Wanneer je oprecht geïnteresseerd bent in tantra, dan nodig ik je graag uit om onderstaande tekst eens door te lezen. Veel leesplezier.

Tantra is een manier van in het leven staan. Bij Tantra mag je je leven leven zoals het komt, op bewuste wijze. Tantra gaat over transformatie en meditatie, acceptatie van je zijn en overgave. Tantra bevrijdt je van je denken. Positieve transformatie van seksuele energie naar liefdes energie en verder naar spirituele energie om werkelijk spiritueel vrij en gelukkig te zijn. Daarbij verbetert tevens je fysieke gezondheid en voel je je energieker. Tantra is leven in het licht met meer vreugde, liefde en geluk. Tantra is liefde, intimiteit, genieten en dankbaarheid voor alles wat we in dit moment bewust mogen ervaren. Tantra geeft je innerlijke spirituele vrijheid die blijvend is. Daarbij mag jij in je volle zijn tot uiting komen, volledig in verbinding met het nu. Tantra kun je alleen begrijpen door het te doen, door het te ervaren. Tantra ziet het leven als een meditatie waarin men bewust is van elke innerlijke beleving, zoals: voelen, zien, ruiken, horen, proeven, en denken; en daarnaast van emoties, sensaties en ervaringen van energieën, enz.

Tantra is in de loop der eeuwen vermengd met allerlei geloofsovertuigingen zoals het Hindoeïsme, (Tibetaans) Boeddhisme en Jainisme. Taoïsme is de Chinese Tantra welke wat meer gestructureerd is.

Tantra maakt je bewust van je levensenergie die aan de basis ligt van ons bestaan. Tantra kent vele actieve meditatievormen, die bijvoorbeeld je levensenergie bewust door het lichaam laat stromen om zo energiebanen en zogenaamde “chakra’s” verder te openen. In dit proces wordt alles wat ons belemmerd ten volle te leven, vrijgemaakt. Dit vraagt om een grote bereidheid tot zelfreflectie, zelfwerkzaamheid en het doorvoelen van je ervaringen, en kan grote transformaties teweegbrengen. Tantra kan je helpen om levenslustiger, vrijer, energieker, aandachtiger, bewuster, gezonder, helderder, liefdevoller en rustiger te worden. De enorme menselijke potentie kan meer tot uiting komen.

Tantra is er niet voor om seks met Jan en alleman te hebben. De westerse boeken die over tantra gaan, brengen een totaal verkeerde interpretatie van Tantra. Als je kijkt naar de achtergrond van deze schrijvers, kom je tot de conclusie dat het geen tantrika’s zijn en geen flauw benul hebben van de spirituele impact van Tantra. Zij gebruiken seks om veel boeken te kunnen verkopen omdat veel westerlingen daar heel erg op gefocust zijn. Maar Tantra gaat er juist om om voorbij de seks te komen, dat het geen bijzonder issue meer is en dat het op een heel gewone manier geobserveerd kan worden. Het is dus de grootste onzin om te denken dat het Tantra pad voor jou is, als je seksuele behoeften hebt. Dat is een totaal misplaatste invulling van Tantra. Als je de dringende behoefte hebt om te seksen, is daar niets mis mee, maar noem het dan ook zo en misbruik er niet het woord Tantra voor!

Tantra is als (seksuele) levensenergie die ingezet kan worden als een krachtige instinctieve terugkeer naar wie we werkelijk zijn, een terugkeer naar absolute onschuld, absoluut één-zijn, één van de hoogste vormen van meditatie. Ik bied een transformerende Tantra massage aan waardoor de levensenergie door je gehele lichaam gaat stromen. Kom het ervaren. Een hoogtepunt is uitgesloten.

 Prijzen:  

Anderhalf uur   €125,-

Twee uur          €155,-

De middag vanaf 13.00 uur tot…( 3 a 4 uur)  €250,-

Hopelijk tot ziens!

Astrid  

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Je bent van harte welkom contact op te nemen. Je kunt me bereiken via het telefoonnummer 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Salon Balans Massage is gevestigd op Julianastraat 20 in Huissen. Je kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur en op dinsdag-,woensdag-en donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en van zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.