Kom tot rust en krijg nieuwe energie met een ontspanningsmassage

Je lichaam, ziel en geest zijn met elkaar verbonden. Als je mentale klachten hebt, dan raakt je lichaam ook uit evenwicht. Stress of een pijnlijke gebeurtenis in je leven vormen dan ook een aanslag op je lichaam. Om goed voor je geest te zorgen is het daarom goed je spieren uit de spanning te halen. Een ontspanningsmassage van Salon Balans Massage helpt je hierbij. Met een ontspanningsmassage of een diepweefselmassage ontdoe ik je van de knopen in je spieren en masseer ik ze los. Verwen jezelf en stap na een behandeling weer ontspannen de deur uit.

Wat kun je verwachten van een ontspanningsmassage?

In de veilige en ontspannen salon van Salon Balans Massage kom je heerlijk tot rust. Tijdens een ontspanningsmassage worden je lichaam en gezicht behandeld, en krijg je ook een hand- en voetreflexmassage. Door de rustgevende achtergrondmuziek laat je je lichaam geheel overgeven aan mijn behandeling. Met verwarmde olie maak ik je spieren weer heerlijk los. Je kunt kiezen of je een ontspanningsmassage op een massagetafel of op een verwarmd matras wilt ondergaan. Er zijn ontspanningsmassages van 30 of 60 minuten. Mocht je het prettig vinden, dan kun je in de salon van Salon Balans Massage douchen. Je lichaam verwennen is geen overbodige luxe. Het is de essentie voor een evenwichtig leven. Fijn toch? Maak dus snel een afspraak bij Salon Balans Massage.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Je bent van harte welkom contact op te nemen. Je kunt me bereiken via het telefoonnummer 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Salon Balans Massage is gevestigd op Julianastraat 20 in Huissen. Je kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur en op dinsdag-,woensdag-,donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en van zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.