Massages

Voor alle massages geldt, GEEN INTIEM, GEEN HP en de masseuse blijft gekleed.

Ik adviseer voor een massagebehandeling niet te veel te eten. En na de massage is het belangrijk een rustpunt te hebben en een glas water te drinken. Uiteraard zorg ik voor voldoende water en thee.


Ontspanningsmassage

Een algehele massage waarbij ook de gezichts- en hand/voetreflex massage aan bod komen en waarin je je totaal kunt ontspannen. Het werkt stressverminderend, spieren, bindweefsel en lymfeklieren ontspannend en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd, en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen in het lichaam beter. Dit zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest.
» Bekijk het prijsoverzicht

Diepweefselmassage

Heb je pijn of drukplekken (knopen), dan kan ik je op die plaatselijke plekken masseren en de pijn en/of stijfheid helpen verlichten. Verschil met de ontspanningsmassage is dat de strijkingen en massagetechnieken intenser worden uitgevoerd.
» Bekijk het prijsoverzicht

Hotstone massage

Een heerlijke massage waarbij ik door middel van warme stenen, de warme olie over de gehele lichaam verdeel en masseer. Het geeft totale ontspanning aan spieren en gewrichten.

» Bekijk het prijsoverzicht

Universele energetische Healing

Ik ben als healer een “doorgeefluik” van de krachtige Universal Healing Energy. Via mijn handen kan ik deze helende energie doorgegeven tijdens een behandeling.

Bij een healing wordt als eerste verstorende energie in jouw systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan jouw energiesysteem ter beschikking wordt gesteld.

Jouw eigen energiesysteem bepaald wat het wil loslaten en wil ontvangen. Vervolgens bepaalt de Universal Healing Energy zelf naar welke plek het toestroomt en in welke hoeveelheid.

Universal Energy Healing werkt helend of ondersteunend bij:

• fysieke      klachten zoals : rugklachten, nek- en schouderklachten, slecht slapen,      migraine etc.

• emotionele      klachten zoals: depressiviteit, angsten, je leeg voelen etc.

• mentale      klachten zoals : een overactieve geest, overmatig negatieve      gedachtepatronen etc.

• spirituele      blokkades : het gevoel vast te zitten, niet de essentie van iets kunnen      pakken etc.

Hoe de healing plaatsvindt en hoeveel sessies nodig zijn is van te voren niet te zeggen, je zult zelf aanvoelen of je nog een healing nodig hebt. Afhankelijk van de mate waarin de balans is verstoord is meer of minder tijd nodig om de balans weer te kunnen herstellen. De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken.

Gedurende de healing sessie lig je op de behandeltafel of zit je op een stoel. Tijdens de behandeling kan je warmte, koude of tinteling sensaties ervaren. Je kunt rillingen krijgen, er kunnen spiertrekkingen optreden. Het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

Hoe je het precies ervaart verschilt van persoon tot persoon. Sommige mensen voelen helemaal niks. Dat wil niet zeggen dat “het dan niet werkt”, de Universal Healing Energy doet zijn werk ook als je het niet bewust ervaart.

De healing is nooit een vervanging voor de reguliere geneeskunde

» Bekijk het prijsoverzicht

Energetische massage

Liefde, aanraking, huidcontact, communicatie en zo bewust mogelijk voelen. Bewust worden van jezelf en alles wat je voelt.

Richt bewust op het openen van de energiekanalen in je lichaam en op het vrijmaken en afvoeren van geblokkeerde energie. Tijdens de massage kunnen er gedachtes, emotie en/of herinneringen loskomen. Belangrijk is deze te herkennen en te aanvaarden als deel van jezelf.

Een algehele ontspannende lichaamsmassage waarbij ik door de meridianen te masseren de energie weer volledig door het lichaam laat stromen en de balans herstel. Blokkades worden weer in stroming gebracht en negatieve energie en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor voel je je na de massage als herboren.
» Bekijk het prijsoverzicht

** Workshop voor (echt)paren

Door middel van een gesprek, ademhalingsoefeningen en massage-oefeningen kan ik jullie helpen een extra dimensie aan jullie relatie te geven of weer nader tot elkaar te komen. Zie Workshop voor meer informatie.
» Bekijk het prijsoverzicht


Wat doet een massage met je?

  • Het geeft ontspanning
  • Het zorgt voor een beter functioneren
  • Het maakt je vrolijker en zorgt voor een beter humeur

Maar boven alles zorgt een massage voor een herstelde balans van lichaam en geest!