Massages

Voor alle massages geldt, GEEN INTIEM, GEEN HP en de masseuse blijft gekleed.

Ik adviseer voor een massagebehandeling niet te veel te eten. En na de massage is het belangrijk een rustpunt te hebben en een glas water te drinken. Uiteraard zorg ik voor voldoende water en thee.


Ontspanningsmassage

Een algehele massage waarbij ook de gezichts- en hand/voetreflex massage aan bod komen en waarin je je totaal kunt ontspannen. Het werkt stressverminderend, spieren, bindweefsel en lymfeklieren ontspannend en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Afvalstoffen worden afgevoerd, en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen in het lichaam beter. Dit zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest.
» Bekijk het prijsoverzicht

Diepweefselmassage

Heb je pijn of drukplekken (knopen), dan kan ik je op die plaatselijke plekken masseren en de pijn en/of stijfheid helpen verlichten. Verschil met de ontspanningsmassage is dat de strijkingen en massagetechnieken intenser worden uitgevoerd.
» Bekijk het prijsoverzicht

Hotstone massage

Een heerlijke massage waarbij ik door middel van warme stenen, de warme olie over de gehele lichaam verdeel en masseer. Het geeft totale ontspanning aan spieren en gewrichten.

» Bekijk het prijsoverzicht

Universele energetische Healing

Deze healing ondersteunt jouw eigen energie. Ik ben slechts een ‘doorgeefluik’. Je aura, je lichaam en geest(welke ook bestaan uit energie) kun je zien als energiesysteem. Verstoringen in je aura kunnen zijn weerslag hebben op, en leiden tot verstoring in lichaam en geest. Andere combinaties zijn ook mogelijk. Healing kan plaatsvinden op fysiek, emotioneel, spiritueel niveau en zorgt voor herstel van de ‘balans’. Klachten kunnen verdwijnen gedurende de loop van een aantal healing sessies. Hoeveel sessies iemand nodig heeft kan ik niet aangeven.

» Bekijk het prijsoverzicht

Energetische massage

Liefde, aanraking, huidcontact, communicatie en zo bewust mogelijk voelen. Bewust worden van jezelf en alles wat je voelt.

Richt bewust op het openen van de energiekanalen in je lichaam en op het vrijmaken en afvoeren van geblokkeerde energie. Tijdens de massage kunnen er gedachtes, emotie en/of herinneringen loskomen. Belangrijk is deze te herkennen en te aanvaarden als deel van jezelf.

Een algehele ontspannende lichaamsmassage waarbij ik door de meridianen te masseren de energie weer volledig door het lichaam laat stromen en de balans herstel. Blokkades worden weer in stroming gebracht en negatieve energie en afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor voel je je na de massage als herboren.
» Bekijk het prijsoverzicht

** Workshop voor (echt)paren

Door middel van een gesprek, ademhalingsoefeningen en massage-oefeningen kan ik jullie helpen een extra dimensie aan jullie relatie te geven of weer nader tot elkaar te komen. Zie Workshop voor meer informatie.
» Bekijk het prijsoverzicht

Reiki behandeling

Reiki ondersteunt jouw eigen energie. Het is een universele energie die word doorgegeven door mijn handen naar jouw lichaam en helpt om negatieve dingen af te voeren. Soms kan het zijn dat bepaalde emoties loskomen. Laat het maar gewoon komen, alles is oke. Reiki is geen massage, maar werkt zeer ontspannend.


Wat doet een massage met je?

  • Het geeft ontspanning
  • Het zorgt voor een beter functioneren
  • Het maakt je vrolijker en zorgt voor een beter humeur

Maar boven alles zorgt een massage voor een herstelde balans van lichaam en geest!