Light channeling

Door middel van light channeling kan ik jou in contact brengen met jouw hogere zelf en van antwoorden voorzien die eerder onbeantwoord bleven. Ik heb enkel een foto en een thema nodig van jou. Aan de hand daarvan zorg ik dat ik contact leg met jouw hogere zelf, oftewel jouw levensgids. Het enige wat ik van jou vraag is toewijding, geloof en vertrouwen om contact te leggen met jouw gids. Het in contact komen met jouw gids zal ervoor zorgen dat jouw kennis, wijsheid maar ook zeker jouw creativiteit tot een nieuwe dimensie geraken. Dit draagt allemaal bij aan de ontwikkeling van jouw natuurlijke aanleg, het ervaren van meer liefde, spirituele groei en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

De thema’s waarmee je bij mij terecht kunt zijn heel divers. Dit kan bijvoorbeeld over liefde gaan, maar ook over werk. Aan de hand van de light channeling schrijf ik een reading uit en krijg je de reading via de mail terug. Deze reading kan worden gehouden in de vorm van een fotoreading, of kaartlegging. Nieuw!!! Laat een zielstekening maken aan de hand van een foto,leuk om te geven bij een geboorte of verjaardag of zomaar voor een ander of voor jezelf

Channeling voor dieren

Voor beide vormen van reading geldt dat ik op basis van een foto en informatie ook veel over jouw dier te weten kan komen. Wil je graag antwoorden op vragen over jouw overleden dier, of gedraagt jouw dier zich opeens anders en wil je weten wat er met hem of haar aan de hand is? Aan de hand van het thema en de foto’s van jouw dier kan ik jou voorzien van de antwoorden op vragen, waar je zelf geen antwoord op kunt vinden.

De light channeling, kaartlegging en fotoreading kosten allemaal €24,95. Je kunt jouw gewenste thema en de foto via de e-mail naar mij toesturen. Ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen. Kom in contact met je hogere zelf en krijg antwoorden op vragen die jij op dit moment niet kan beantwoorden, zowel voor jouzelf als jouw dier. Ik help jou om een antwoord te vinden.