Hot stone massage

Your body is your temple. Je lichaam verwennen is geen overbodige luxe. Het is de essentie voor een evenwichtig leven. Als je mentale klachten hebt, dan raakt je lichaam ook uit evenwicht. En als je lichaam zich ontspannen voelt, dan geeft dat ook mentale energie. Een massage is dan ook een vorm van zelfliefde waar je lichaam en je geest van profiteert. Bij Salon Balans Massage kun je een heerlijke hot stone massage ondergaan. Dit is een massage die met warme stenen ervoor zorgt dat de warmte dieper in je lichaam trekt. Hierdoor kunnen je spieren en je gewrichten weer ontspannen.

Waar komt de hot stone massage vandaan?

De hot stone massage is niet zomaar een trend, deze vorm van pijnverlichting en ontspanning gaat duizenden jaren terug. India was een van de eerste landen die de gezondheid bevorderde door middel van ontspanning. Het plaatsen van stenen op het lichaam om spieren te laten ontspannen werd Ayurveda genoemd. In China werd 3.000 jaar later een soortgelijke behandeling uitgevoerd. Bian was in China een manier om met behulp van warme stenen op de buik de stoelgang te bevorderen. Ook in verschillende delen van Amerika werden warme stenen op het lichaam gebruikt, om bijvoorbeeld pijn te verzachten. Maak gebruik van deze eeuwenoude kennis en gun je lichaam en geest een heerlijke hot stone massage.

Wat kun je verwachten van een hot stone massage?

Tijdens een hot stone massage worden platte, gladde, verwarmde stenen op sleutelposities geplaatst. Omdat deze stenen vulkanisch gesteente zijn, kunnen ze warmte goed vasthouden. Deze heerlijke hot stone massage in Huissen is te verkrijgen in een sessie van 30 of 60 minuten. Na een massage ben je heerlijk ontspannen en kun je lekker nagenieten.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Je bent van harte welkom contact op te nemen. Je kunt me bereiken via het telefoonnummer 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Salon Balans Massage is gevestigd op Julianastraat 20 in Huissen. Je kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en van 19:30 tot 22:30 uur en van zaterdag van 12:00 tot 18:00 uur.