Gastenboek

Deel onderaan deze pagina jouw ervaring!

Reacties
 1. Pieter

  Een mooie ervaring: wordt al enkele jaren behandeld door Astrid. Sos een healing, maar meestal ontspanning- of energetische massages. Ik vaar er wel bij. Afgelopen week voor ontspanningsmassage geweest en gehinderd door onwillige bovenbeenspier ook energetisch behandeld. Lijkt wel een wonder, maar loop als een kievit. Pijn weg, beperking bovenbeen weg. Tot de volgende keer Astrid en dank.

 2. Helmi

  Bedankt Astrid voor een heerlijke ontspanning- en energetische massage. Ik sta morgen op met minder pijn en stress. Het was een heerlijke avond!

 3. Heidy

  Wat ik mezelf niet kon geven op dit moment, heb jij mij gegeven. Dankjewel voor deze ultieme ontspanning in min lijf die ik nu mag ervaren;-)

 4. Ton

  Vandaag een hele mooie energetische sessie mogen ontvangen van Astrid.
  Ze nam me mee in haar massage en met haar warmte en energie werd ik er echt door (aan)geraakt. Super bedankt Astrid voor dit mooie bijzondere gevoel .Ik kom graag weer!

 5. Marianne

  Astrid heeft een reading gedaan voor mijn konijntje Koda. Nu begrijp ik waarom hij sommige dingen doet en kan ik daar beter op reageren. Onze band is een heel stuk beter geworden dankzij de reading. Dankjewel!

 6. Shannon

  Gister een reading gehad van Astrid. Een hele bijzondere ervaring, je krijgt toch weer een andere kijk op dingen, wat nieuwe inzichten met zich mee brengt. Super bedankt hiervoor 🙂

 7. Harry

  Was vanavond voor de tweede keer bij Astrid. Wederom een heerlijke ontspannende massage gehad in hele vriendelijke warme omgeving. Heerlijk om zo het weekend te starten. Echt een aanrader!

 8. Frans

  Wat is het toch heerlijk, als je lichaam even niet wil, dat er een paar handen zijn die dat lichaam weer een zet de goeie kant op geven. Vanavond heerlijke massage gehad van Astrid. Mijn lichaam en ik hebben het als een weldaad ervaren! Bedankt Astrid

 9. Leo

  Via Facebook een half uur massage gewonnen, dus op naar de massage. Na het half uur dat ik gewonnen had, er direct maar een half uur aan extra vast geknoopt. Het is mij prima bevallen en ik ga zeker terug. Heerlijk ontspannen, dus een aanrader.

 10. Wim

  Vandaag heb ik Astrid leren kennen. Na jarenlang stress en alleen maar geven,mocht ik eens ontvangen…en hoe!
  Ze stelde me direct op mijn gemak. Door mijn beperkingen kan mijn lichaam anders reageren maar niks was voor haar raar of vreemd en ging daar heel professioneel en lief mee om. Ik heb me helemaal ontspannen over gedragen aan de handen en aandacht van Astrid. Je bent echt een topper en verheug me op een volgende massage!

 11. Marcel

  Vanavond voor het eerst kennis gemaakt met Astrid, en haar kunnen. Wat een warm mens ben je. Fijne massage gehad en lekker gepraat. Ga zeker nog een afspraak maken. Een aanrader. 👍😀

 12. Sheila

  Een hele lieve vrouw, waar ik een vriendschap op aan het bouwen ben. Ze masseert heel goed, en is heel behulpzaam en erg gastvrij. Ze helpt je met dingen. En je gaat zen weer naar huis. Een aanrader dus!

 13. Brigit Van der Lienden

  Al vanaf aug 2016 waren mijn nachtrusten minimaal door pijn in nek schouder arm en rug. Naar fysio , acupunctuur weer fysio ben ik bij Astrid terug gekomen die heeft mij nu zeker 5 weken energie massage gegeven en heb er baad bij . Ook is ondertussen geconstateerd dat ik een nekhernia heb waardoor ik ook medicatie slik maar dat is voor dat ik minder pijn en normaal kan functioneeren . Daarbij helpt de wekelijkse massage van Astrid zeer zeker het gaat al beter dan verwacht dus het herstel gaat gestaag. Dus hierbij adviseer ik zo’n energie massage van Astrid zeer zeker . Het helpt mij heel goed. . Astrid je bent een topper je weet waar je mee bezig bent. Groetjes Brigit ?

 14. Petra Horvers

  Deze week voor de eerste keer de 4-daagse van Nijmegen gelopen en mijn gouden kruisje in ontvangst mogen nemen. Dat is me zeker mede door de goede massages van Astrid op dinsdag, woensdag en donderdag gelukt! Nogmaals bedankt Astrid, je bent top! ??? Petra Horvers

 15. Jan x

  Astrid heeft een heerlijke rustige manier van masseren waar je 100% van opknapt! Een echte topper.

 16. Yolanda Schriever

  Wat kan een mens een stress op laten hopen in een lichaam, alle spieren lopen hiermee vast.
  Heerlijke combi ontspannings en diepweefsel massage aan huis gehad.
  Kan weer soepeler bewegen kom een stuk relaxter van de tafel af.
  Dank je wel Astrid zeker herhalingswaardig.
  ‘Zodra je salon klaar is kom ik zeker terug.

 17. Debby Bos

  Een lichaam vol stress, pijn en emoties, niet kunnen ontspannen, en toen kwam ik Astrid tegen, zeer vaardig en deskundige handen hebben mijn lichaam pijnvrij en weer ontspannen gemaakt, ik ga zeker voor een volgende afspraak, een aanrader voor een ieder die dit leest!!

 18. G Trap

  Zo na een lange poos weer eens kunnen ontspannen. Vaardige handen die het tot een geweldige ervaring maakte. Vanuit mijn hart veel dank, en wil ik zeker vaker!!!

 19. Marjolein Hubers

  Maandagavond een klap en boem daar lag ik op het asfalt. Met de fiets, veel pijn en veel onzekerheid omdat ik niet wist of alles met mijn rug en heup goed zo zijn. Of het metaal in de rug wel op zijn plek zit en geen ernstige inwendige fracturen waren. Daarna morfine en veel pijn, pfff. Gelukkig astrid kwam je woensdag, geen pijn medicatie genomen en blanco de massage in gegaan. Op het moment dat je begon te masseren deed het zo pijn en dat het voor mij niet te hanteren was. Na 30 minuten voelde ik mij een stuk beter en kon weer op 1 been staan. In mijn rechterbeen ben ik nu de pijnuitstraling kwijt wat weer meer kwaliteit geeft aan de dag. Gelukkig kan ik de draad weer sneller oppakken dankzij jouw behandeling en kan ik snel weer aan het werk en het leven leiden zoals ik dat wil. En lekker voor de clienten zorgen waar het voor mij in mijn werk omdraaid en uiteraard mijn lieve vriend en dieren. Bedankt lieve astrid, tot over 4 weken voor de volgende behandeling. Dankzij jou kan ik nu de pijnmedicatie lekker laten staan. je bent echt een topper! lieve groet Marjolein

 20. Rachel van megen

  astrid heeft zeker een gave! Ik heb chronische rugpijn en ik voel me herboren als ze me onder handen heeft gehad, lief,vrolijk en voel me echt ontspannen!

 21. marchal jaques

  ik had door me werk een rugblesseren opgelopen
  en ik zat vol me strest
  dus ik had een massage afspraak
  om me weer gangbaar te maken
  na de massage voel ik me vrij kon weer gemakkelijk bewegen
  en me strest was echt weg het lijk of ik weer kon vliegen
  echt weer de wereld weer aan
  omdat ik drukke stresvolle baan heb laat ik me voortaan door astrid masseren
  ze heb echt een gave

 22. Anja Kalk

  Na de massage ben ik meer over mijn eigen ik gaan nadenken. Ik heb het als zeer prettig ervaren en heb er nog lang plezier van gehad. Meer ontspannen en minder doom denken.

  Helende werking?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *