Verlicht je klachten met een energetische massage

Het leven is niet eenvoudig. Het is dan ook niet raar dat je af en toe uit balans raakt. De momenten waarop je vastloopt zijn juist heel waardevol en leerzaam. Het zijn boodschappen die je vertellen dat de energie van je lichaam en geest geblokkeerd is geraakt en op zoek is naar verlichting. Een energetische massage van Salon Balans Massage helpt je om je energiebanen te bevrijden van blokkades en je energie weer te laten stromen.

De werking van een energetische massage

Als je lichamelijke of mentale klachten hebt, dan raken je energiebanen geblokkeerd. Als medium sta ik tussen jou en je energie in. Met een energie massage help ik je om je energiekanalen te openen en je energiebanen weer te laten stromen. Het kan zijn dat je energiebanen geblokkeerd zijn geraakt omdat je emoties hebt onderdrukt. Met een energetische massage kunnen dan ook emoties vrijkomen. Hoewel dit confronterend kan zijn, is het op lange termijn iets goeds. Als je bewust raakt van deze emoties, dan kun je ze verwerken. Dit proces helpt je om je energie weer te laten stromen.

Wat kun je van een energetische massage verwachten?

In Salon Balans Massage ben je in een veilige omgeving. Met rustgevende muziek op de achtergrond raak je ontspannen. Tijdens een energetische massage maak ik middels lichamelijk contact verbinding met je energiebanen. Het is hierbij van belang dat je bewust bent van je ademhaling. Liggend op een massagematras zul je merken dat je energiebanen langzamerhand vrijkomen. Wil je graag je klachten verlichten en heb je interesse in één of meerdere energetische massages? Je bent van harte welkom in onze Salon Balans Massage.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Je bent van harte welkom contact op te nemen. Je kunt me bereiken via het telefoonnummer 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Salon Balans Massage is gevestigd op Julianastraat 20 in Huissen. Je kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur en op dinsdag-,woensdag-, donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en van zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.