Verlicht je van je fysieke, mentale of spirituele klachten met een energetische healing

Bij fysieke, emotionele, mentale of spirituele klachten raken je energiebanen geblokkeerd. Omdat je energiebanen moeten blijven stromen, leveren deze blokkades klachten op. Als healer ben ik een doorgeefluik van universal healing energy. Dit betekent dat ik door middel van energetische healing/Reiki een helende energie kan doorgeven.

Verruil je blokkades voor genezende levensenergie

Tijdens een energetische healing /Reiki  wordt als eerste verstorende energie in je systeem afgevoerd, waarna er vervolgens genezende levensenergie aan je energiesysteem ter beschikking wordt gesteld. Je eigen energiesysteem bepaalt wat het wil loslaten en ontvangen. Vervolgens bepaalt de universal healing energy naar welke plek de energie toestroomt en in welke hoeveelheid. Op die manier worden je blokkades doorbroken en word je van je klachten verlicht.

Energetische healing helpt de volgende klachten verlichten:

  • Fysieke klachten, zoals rug-, nek- en schouderklachten, slecht slapen en migraine;
  • Emotionele klachten, zoals depressiviteit, angsten, je leeg voelen;
  • Mentale klachten, zoals een overactieve geest, overmatig negatieve gedachtepatronen;
  • Spirituele blokkades, zoals het gevoel vast te zitten en niet de essentie van iets te kunnen pakken.

Wat houdt een energetische healing in?

Een energetische healing vindt plaats in de veilige en ontspannen omgeving van salon van Salon Balans Massage. Je kunt de energetische healing zittend of liggend op de massagetafel ondergaan. Anders dan een energetische massage houd ik met een energetische healing mijn handen boven je lichaam. Tijdens de behandeling kun je warme, koude of tintelende sensaties ervaren. Het kan ook zijn dat er bepaalde emoties loskomen of dat je slaperig wordt. Wat er ook gebeurt, het is allemaal oké. Er gebeurt niets wat jij niet wilt.

De werking van de healing energie stopt niet op het moment dat de healing sessie is beëindigd, de energie kan nog dagen of zelfs weken in je doorwerken. Het aantal energetische healings dat je nodig hebt, is afhankelijk van de mate waarin de energiebalans verstoord is. Een energetische healing is een zeer fijne manier om je klachten te verlichten. Maak dus snel een afspraak bij Salon Balans Massage.

Heb je een vraag of wil je graag een afspraak maken? Je bent van harte welkom contact op te nemen. Je kunt me bereiken via het telefoonnummer 06-28174828 of stuur een e-mail. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Salon Balans Massage is gevestigd op Julianastraat 20 in Huissen. Je kunt een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:30 uur en op dinsdag-,woensdag-, donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur en van zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur.